Novo! Izdvajamo!
Obaveštenje o privremenom zatvaranju agencije zbog vanrednog stanja

  • Autor Danijela Kalinović
  • Datum 17.03.2020.
  • Kategorija Vesti

Poštovani putnici,

Usled novonastalih okolnosti i vanrednog stanja proglašenog na teritoriji Republike Srbije, sa ciljem zaustavljanja epidemije Corona virusa, Agencija za turizam i trgovinu "Coral" donosi odluku da od 17.3.2020. privremeno obustavlja rad, dok traje vanredno stanje.

Na ovaj način želimo da doprinesemo kolektivnoj bezbednosti i zdravlju koji su najvažniji, te svoje zaposlene i putnike ne želimo izlagati dodatnom riziku.

Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom. YUTA će u saradnji sa nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi sa letnjim putovanjima (ukoliko se do tada situacija ne smiri).

Suspenduje se do daljnjeg prodaja aranžmana za Uskršnje i Prvomajske praznike, kao i za prolećna putovanja. Na osnovu trenutne situacije, u saradnji sa Ministarstvom Turizma i YUTA-om ćemo utvrditi mere koje će se preduzeti za već uplaćene aranžmane (odlaganje, vrednosni vaučeri...). Stojimo vam na raspolaganju za pružanje informacija i eventualne predrezervacije za letnju sezonu, koja po planu počinje 21. maja 2020. godine. Za sada su sve rezervacije potvrdjene i pratimo situaciju. Novac putnika je uredno po ugovorima prebačen organizatorima, odnosno njihovim ino-partnerima, a same uplate su osigurane Garancijama putovanja i polisama od insolventnosti organizatora, i nema razloga za brigu. Molimo vas za razumevanje i strpljenje oko statusa “First Minute” rezervacija. U saradnji sa resornim ministarstvom i YUTA-om pratimo situaciju i postupamo odgovorno i za privredu i za putnike. Do razrešenja situacije i donošenja konkretnih odluka trenutno, u vreme vanrednog stanja, supendujemo bilo kakve promene rezervacija za letnju sezonu.

Dežurni telefoni su 060 0421 631 i 065 203 4948, a e mail adresa je coral@ptt.rs

Zahvaljujemo Vam se na razumevanju i strpljenju. Mi ćemo, kao odgovorni privrednici, postupiti najbolje što možemo da zaštitimo zdravlje putnika, sve Vaše rezervacije kao i opstanak agencije. Nadamo se da će epidemija uskoro proći. Čuvajte Vaše najmilije i vodite računa o Vama i Vašoj porodici.

Želimo vam dobro zdravlje i još puno lepih putovanja.

 

Vaš "CORAL"
Danijela Kalinović, direktor

 

P.S. pratimo situaciju i obaveštavamo vas redovno

Putuj Sigurno - utisci putnika o svim turističkim agencijama i specijalne ponude

Želite da pitate?

Budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za aranžmane, putno osiguranje, načine plaćanja ili bilo koju drugu temu vezanu za Vaš bezbrižno i bezbedno putovanje.

019 44 26 31