Prvi maj - Putovanja 2023

Međunarodni praznik rada, Prvi maj, se tradicionalno obeležava u velikom broju država. U Srbiji je tradicija organizovanje prvomajskih uranaka, ali zašto vi ne bi bili drugačiji? Uzmite pasoš u ruke, izaberite neku atraktivnu destinaciju koju vam donosimo u našoj bogatoj ponudi Prvi maj putovanja, i doživite nezaboravno iskustvo.1. Maj - Italija - Sardinija

 

- Polazak:          

- Direktan čarter let

- dana

 

pogledajte first minute ponudu (PDF)

 1. Maj - Italija - Rim

 

- Period:
              

- Avionom

- noći/ dana

 

pogledajte first minute ponudu (PDF)

   1. Maj - Francuska - Pariz

 

- Period:

- Avionom

- noći/ dana

 

pogledajte first minute ponudu (PDF)

 1. Maj - Španija - Madrid

 

- Period:

- Avionom

- noći/ dana

 

pogledajte first minute ponudu (PDF)

 Prvi maj putovanja - izaberite iz naše ponude destinaciju po vašem ukusu

Ponude prvomajskih putovanja koje vam predstavljamo su prilagođene svima onima koji žele da dožive posebno iskustvo. Jer su upravo putovanja za Prvi maj prava stvar za one koji žele da upoznaju mnogobrojna zanimljiva mesta, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, i da na pravi način iskoriste slobodne dane za Međunarodni praznik rada i pobegnu od svakodnevnih obaveza. Proleće je doba godine kada je i vreme naklonjeno svima onima koji vole da putuju i upoznaju nova mesta i stvari. Zato su Prvi maj putovanja prava odluka, bilo da se odlučite za posetu nekoj od mnogobrojnih evropskih destinacija ili krenete da istražujete prirodne lepote koje nudi Srbija.

Putovanja za Prvi maj su pravi način da iskoristite svoj odmor

Naša agencija ima za svakog ponudu koja će mu u potpunosti odgovarati i koja će učiniti da se putovanje za Prvi maj pretvori u najlepšu bajku. Od prevoza koji je u potpunosti ispunjava sve kriterijume udobnog i sigurnog puta, do licenciranih profesionalnih vodiča koji će vas upoznati sa svakim mestom i koji će biti uvek tu za sve što vam je potrebno. Sve ovo je garancija da će vaše putovanje za Prvi maj proteći bez problema, i da ćete se vratiti puni pozitivnih utisaka, a to je ono što je najvažnije.

Vaš zadatak je da izaberete destinaciju i da se u potpunosti prepustite i uživate. A naša agencija Coral Tours će učiniti sve ostalo, da vaše Prvi maj putovanje pamtite ceo život.