O nama

Coral Tours je turistička agencija koja se bavi subagenturom, tj. prodajom turističkih aranžmana vodećih tour-operatora, za letovanja, zimovanja, banjski turizam, ekskurzije, krstarenja, šoping ture, sajmove...i to za sve destinacije u Srbiji i u svetu.

Kod nas možete kupiti autobuske karte, avio karte za sva odredišta i dobiti informacije i usluge iz oblasti turizma i hotelijerstva.

CoralToursOd 1997, kada je osnovana kao prva privatna turistička agencija u Zaječaru, naša firma napreduje u svim aspektima poslovanja, proširuje sadržaje i unapredjuje kvalitet ponude, a sve u skladu sa iskustvima modernog svetskog turizma. Poštujući potrebe klijenata svih kategorija, Coral Tours je razvio vrhunski proizvod-informaciju! Ta informacija-brza i prava, zasnovana na obrazovanju i neposrednom iskustvu zaposlenih-jeste razlog zbog koga treba da dodjete baš kod nas. Dočekaćemo Vas ljubazno, u prijatnom ambijentu, spremni da Vas uslužimo.

Nalazimo se u podrumu tržnog centra na Trgu Oslobodjenja u Zaječaru.

Turistička agencija CORAL je zbog uspešnosti poslovanja proširila svoje kapacitete i otvorila ekspozituru u Beogradu (13.02.2017.godine) na lokaciji Tržni centar Milenijum, ul. Knez Mihajlova 21A, i to kao franšiza agencije Ponte.

Za tu poslovnost odgovorni su:

  • Danijela Kalinović, direktor i vlasnica agencije
    Rođena je 19.01.1973. u Podgorici. Diplomirala je ekonomiju i stekla zvanje mastera na smeru poslovni sistemi u turizmu Univerziteta Singidunum u Beogradu kod prof. dr Slobodana Unkovića.
  • Nevena Milutinović, direktor poslovnice u Beogradu

Vaše je samo da uživate a ostalo prepustite – Coral Tours-u!